Strålande Jul

Nu är julen sluuuut! Men julmaten är garranterat INTE slut. Det är en mardröm utan sluuut! I'm gonna role! Rund som en boll blir man och eftersom det inte är kallt ute så kan man inte skylla på att det krävs isolering. Så jag får helt enkelt acceptera att jag är en tjock rullande Ior bara för att jag valt att bli en tjock, rullande Ior med brist på karraktär. Som så många andra så här vid juletid. Hoppas jag!

Jag gillar mat. Fett gillar mig.


Mellandagsreaaa! Nu ska det shoppas! Med pengar jag inte har... som vanligt så här som student. Men jag ska nog hitta någe som passar min plånbok... någorlunda...

Fick en ljuskrona i julklapp... Den är bedårande! Kommer passa perfekt i min lägenhet! Jag blir en prinsessa!! Tio år försent... men ljuskronor kommer vara fina för alltid!


Dagens "Under strecket": Nyårsafton närmar sig i samma takt som ångesten... lustigt...

Utveckling

Låt oss dansa och skratta!

I Piteå skrattar man

På Stureplan dansar man... och sprutar champi!



Man vill ändra och påverka mycket, men det finns många håll att börja från. För att kunna koncentrera sig på en sak så blir man lite inskränkt på köpet. Men hur ska man annars kunna fokusera på ett projekt? Är man öppen för ALLT och ALLA går man ju sönder.


Låt oss dansa OCH skratta!


Om man verkligen vill göra nya saker så blir man tagen för att dansa uppe bland molnen. Följer man gamla exempel så är man trångsynt och tråkig.

Väljer man att verkligen försöka ändra på saker så får man slita arslet av sig. Sådan är naturlagen. Men är man också en äkta eldsjäl så får man valuta för slitet och är oftast lättare mottaglig för den lilla valuta man får. Man måste våga tro på sig själv och det man gör. Här funkar ingen jantelag inte!



"Var i Tyskland och shoppa för 10 000:-... Så nu vet du vad du får i julklapp!"

Snart åker jag hem till familjen i 08land för att fira Jul. Har egentligen inte tid med semester i mellandagarna. Så mycket man skulle ha kunnat få gjort då! Så mycket idéer som snurrar i huvet och aldrig får komma til action! Efter julpausen har jag ju ingen tid heller...

Nu är det dags för konsert!


Dagens "Under strecket": I storstaden finns bredden, men konkurrensen... I småstaden finns småskaligheten, men ständig möjlighet till utveckling

Torka

Jag torkar sönder!

Kylan har jag inget emot, som jag tidigare nämnt, men torrheten däremot! Jag faller sönder! Undrar hur mycket av mitt studiestöd som kommer gå till lotion i vinter..? (julklappsförslag? ;P)

Å andra sidan är det tack vare torkan som kylan är uthärdlig för de flesta här.


Snart är det hemfärd... eller ja, vad som numera är hem är ju inte helt fastställt. Har ju inte bott permanent i sthlm på två år nu. Gudskelov vad tiden går fort...

Lär bli en riktig home-coming-fest på lokalhaket på juldagen! Gudskelov vad gammal man känner sig...


Dagens "Under strecket": Man är så gammal som man känner sig

"Under strecket"

"Att bli kär är som att få en tennisboll i ögat"
-citat känd person

Sug på den du!


Lyssnade på bidragslåtarna och valde ut de som ska vara med i årets SMASK... alltså de som ska vara med på uttagningen till finalen... lovade att inte säga mer...

... Jag vet vilka som ska få vara med!!

Så...
 


Dagens "Under strecket": Hela dagens inlägg var som ett "Under strecket"-material... men jag kan tillägga att det blir lussevaka ikväll!

Framförhållning

Jag har nyårsångest

Förutom allt pluggstress, förutom Julstress, förutom projektplansstress, förutom föreningsstress så har jag ett stressmoment som grämmer mig...

...Nyår!

För en gångs skull vill jag få till det. Alla nyår har varit suveräna, men nu är det dags för en reunion! (känner hur vuxenpoängen kastas hårt på mig i mängder). Jag vill kunna förena de skönaste pinglorna och hunkarna jag haft att göra med de senaste åren (närmare bestäms 20 år ch 11 dagar) i en enda fest! Det som är så praktiskt med det är att jag då egentligen bara behöver fixa lokal, för resten fixar folket!

Ge mig en lokal!
Ge mig tid!
Ge min respons!

Nästa problem är att pinglorna och hunkarna är spridda för vinden. Man får ju jaga land och rike! Men det ska nog lösa sig. Ior ju trots allt  vapendragaren Christoffer-Robin!  We´r gonna make it!


Dagens "Under Strecket": Varför lyser man inte upp Piteå mer på vintern?

Monster Stress

Jag känner mig lite stressad

Det är inte kul när man hittar en deadline som gömmer sig bakom alla andra deadlines kommande dag. Stress!! Gör lite av allt så att jag i slutändan inte hinner någonting! Svårt att alltid vara konstruktiv. Måste lära mig att göra snygga tidsplaner. Så fort man är klar med det ena så ska man tydligen vara halvfärdig med det andra... och tredje... och fjärde!

Måste hitta mitt flow (term som kommer ur miljöskada)

Man vill räcka till allt och inte missa något. Men varför måste man göra allt om man ändå inte vet vad man får ut av det?
-För att om man inte gör det så vet man heller inte om man vinner något!

För lite tid, för lite tid...
- Nej, det är inte "för lite tid"... det är du som distribuerar den på fel sätt!

... jäjäjä...


Jag har en något i mit huvud som ständigt jagar mig och aldrig ger mig ro. Jag har försökt att fly ifrån det, men det är snabbare än jag och blir bara allt starkare för varje flyktförsök. Jag kan inte heller jaga det eftersom jag springer mig trött i slutändan. Det jag måste göra är att lägga upp en smart plan och bekämpa tinget i mitt huvud. Jag måste vara strategisk och överlista det. Men hur gör man? Det är ju så stort!

Jekla stress...


Dagens "Under strecket": Hobbies är ett behov