Det här med "det jag brinner för..."

Ja, då var det dags igen då!

Har haft Jullov och är nu tillbaka i Piteå. Jag nöter av examinationerna och försöker plugga igen det som missades när min dator krascha.

Lovet gav mig lite tid till att filosofera. Det var inte mycket tid jag gav till detta, men tillräckligt för att det skulle sätta fnurr på min världsbild...

... jag har nämligen ingen aning om vad jag håller på med.
Det går bra med det jag gör och jag tycker det är kul, men det är väl inget av det jag brinner för. Så nu när det är dags att hitta sommarjobb så vet jag inte vart jag ska söka. Min inställning just nu är väl att det ska vara något utmanande som jag lär mig något av. Såklart ska det vara roligt.

Den största klumpen i magen är nog ändå vart jag ska ta vägen under mina projektkurser i höst. Ska jag plugga utomlands (sista anmälningsdagen är 1 februari), ska jag passa på att praktisera (gbg&co, någonstans utomlands eller kanske rent av här i Piteå om det finns något tillräckligt stort) eller ska jag stanna i Piteå för att plugga den där intressanta marknadskommunikationskursen (de tidigare jag läst var ju totalt värdelösa) och umgås med min polska riddare?

Jag vet inte vad jag ska göra... jag vet så pass lite om vad jag vill att jag inte ens vet vart jag ska börja leta.

Det löser sig alltid...
(Eller...???)