Känner mig inte ett dugg porrig

Här sitter jag hemma i min lilla lägenhet ensam med en öl i handen... skönt. Snart ska jag dra till studentområdet på girlish-middag. Jag är utklädd till en glamourösare och smått porrigare variant av döden (varför passar folk på att bli porriga på Halloween? För att skrämmas bättre?). Resten av flickorna i gänget är (mina) de sju dödssynderna. Blir en farlig kväll...

Sen blir det i vanlig ordning en sväng till kåren! Det är ju ändå en av de största festerna på hela året, men lite trött är man ändå på kåren... samma folk, samma miljö... ändå jobbar jag för att kåren ska vara så bra som möjligt. Och faktum är att jag tycker den är så bra som den bara kan bli. Att folk behöver miljöombyte (jag) och ny bekanskap (jag) kan kåren inte göra så mycket åt. Ska bli skönt att åka till sthlm nästa vecka iaf.

Nu ska jag haffa de högklackade i ena handen och systembolagspåsen i den andra och vandra upp till syndernas bo. Blir en spännande kväll...

Påverkan...


... Inte ur alkoholsynpunkt utan snarare ut relationssynpunkt....


.... Tänk vad en person kan påverka mig. Denna person som i sin tur blivit påverkad av en annan person vilken blivit orsaken till att jag blivit påverkad av den första personen.

Kan jag påverka något själv?

.... Tänk att hela ens värld ibland kan hänga på en ANNAN person. Självklart är det jag som bestämmer fortsättningen, men tänk ändå att EN person kan få en att tänka om.

Jobbigt för en kontrollmänniska...




Romance

Jag är den sämsta romantikern i världen

Eller lägger jag ner så mycket energi på de små tingen att jag inte orkar med stordåd?

RockstarT - the Konsert!

You've gotta see this!


Rockstart! - Facebook Event

Jag är en bebis, 08a och upplevelseproducent

Pluggar Experience Economy...

Dricker Mocha Latte med lite kanel... mmm...

Har slängt det sista av köttfärssåsen (skulle Martins mamma någonsin göra det Richard?!)

Såg musikalen Hair igår. Awesome...! Jag var sjukt spontan för att vara jag. Slapp föreläsningen på eftermiddagen, så jag sprang upp till Monica på Kårhuset och köpte två biljetter, ringde kamraten och slängde mig in i Klubbmästarens bil mot teatern. Den gjorde mig glad i min trötta förkylning. Det var mycket naket... och mumsig brown sugar ass

Insåg att jag fyller år snart. Insåg att jag fyller nada. Är en barnrumpa, iaf om jag jämför med min omvärld som består av gammeltackor och farbröder. Skönt, då har jag något att skylla på... Eller?

Funderar på att åka till Polen med sällskap. Ligger ju inte allt för långt bort (skulle väl de flesta sthlmare tro, iaf om de tror att Pite ligger nära Ryssland vilket inte är helt ovanligt!).

Måste köpa vinterkläder. Ligger faktiskt riktigt pyrt till. Skulle behöva minst tre par skor och vinterjacka. Behöver byxor. Massor med byxor. Behöver shoppa, snart. Annars jag tyna och försvinna bort! Jag tror jag har glömt hur man shoppar... Mitt liv är sjukt...

Resa till London? Konsert (med Dashboard Confessional)? Vore grymt kul... och skönt! Men just idag är jag lite avdankad så jag ska väl återgå till studierna och låta mig vara euforisk en annan gång när jag har energi att tillhanda ta.


Varför ska man läsa så långsamt...?





Vintern rasar...! Typ

Tittade på min hand idag och upptäckte plötsligt hur blek den var.
Igår morse snöade det.
Idag är det sol och is på pölarna.

Det är på gång

Sådan Jag bl.a. Är

Den där Jag...

... lagade 5 liter köttfärssås här om dagen för att sedan upptäcka att min frys(fack) var igenfrostat. Jag har alltså ätit köttvärsås på alla möjliga konstiga vis den här veckan. Så orkar du inte laga middag och vill köttfärssås smaka är det bara att komma förbi!

... förstår mig inte på det här med förkylningar när jag inte ens får feber utan endast blir mindre snabb . Både fysiskt och psykiskt (jag stavar mycket fel också). Folk lär väl tro att jag är mindre smart än andra just nu helt enkelt. Ska jag vara sjuk kan jag väl ändå vara det ordentligt!

... blir frustrerad över att jag får en prick på min namnbricka så att jag (som alla andra studenter) inte får mat (inte ens en kopp kaffe!!) på en konferens medan miljonärerna runt omkring mig får ta för sig hur mycket de vill. Iofs har de betalat för konferensen, men de är ju också miljonärer! Och jag, student, som inte kan nätverka för att min mage mullrar av hungerplåga vilket snabbt sprider sig till min hjärna som också mullrar.

... som blir glad och imponerad av genuint snälla människor, TROTS att hela min kropp mullrar.

... ska nu äta köttfärsås med en jäkla massa pesto, vitlök och turkisk yoghurt

Inte en enda snus på hela dagen?

Är förkyld. Otroligt ovärt...
Det kändes hemskt imorse. Jag låg där i sängen och viste att jag borde gå upp klockan åtta för att hinna få saker gjorda innan mötet med UPAF klockan 16.00. Bok att läsa, sponsorer att ringa, prata med Acusticum om inträde till vårat event ("vart fan tar våra pengar vägen??") och strukturera med barlagarna och kårpubkvällarna på Kårhuset.
Jag gick upp 10.30 och skulle bestämma vilka kläder jag skulle ha på mig. Det gick inte... hur skulle denna dagen gå?

Jag läste SvD för första gången på en vecka. Det var skönt... fast mina ögon gjorde ont. Jag åt gröt. God konsistens... fast den smakade inget med den täpta nästan. Duschen var gudomlig... fast kläderna gav mig ångest. Jag tog tillslut på mig den största tröja jag hade och ett par leggins. It made my day. Det gjorde också 0,5 liter te med honung.

Sen var det dags att köra järnet!!


Besök
upplevelseproducentera.se!!
Om en månad kommer denna fantastiska sida vara fylld med information!

Superwoman

Stanken ligger tung över Piteå. Den har kommit till och från under dagen. Fördelen med stanken är att när den inte är lika påtaglig så känns luften så oerhört frisk att man inte kan få nog av den. Härliga friska norrlandsluft!

Mitt huvud snurrar. Vill så mycket. Har fått en massa nya bra kontakter och möjligheter till projektjobb den här veckan. Det är bara att välja och vraka! Mina visioner sträcker sig högt upp i skyarna.

På hemvägen från mötet idag så gick jag förbi min port och vidare mot kyrkan. Sen vände jag runt kvarteret och gick tillbaka hem. Jag njöt av den friska luften och de fina färgerna. Det krävs då inte mycket för att man ska njuta.

Inget kalas för mig ikväll. Ska påbörja och läsa ut en bok tills på måndag. Kommer ha ögonvärk. Jag är inte heller så sugen på kalas efter gårdagen. En härlig middag med kaptenerna och sedan ett hip-hop pådrag på kåren gav mig lite värk i håret. Eller i alla fall en gröt till hjärna.


Jag önskar jag var super woman. Och det är jag nog inte ensam om att önska.


En medalj till er supermänniskor som ger allt och lite till. Dubbelmedalj till er supermänniskor som samtidigt hinner tänka på andra. Trippelmedalj ger jag till er som dessutom hinner tänka på er själva.
Er avundas jag...





Schizophrenia...???

Okej, jag erkänner... det blev inget Ume! Istället sitter jag nu hemma och försöker sätta mig in i pluggets värld. Insåg att jag inte gjort någe efter en månad in på kursen. Illa... och jag som ändå haft fulla dagar. Dags att prioritera. Dags att sluta skriva här...?


Kom att tänka på hur olik jag var mig i somras. Samma person, men med helt annan inställning och förhållningssätt till tillvaron. Undrar om den jag är nu skulle kunna umgås med den jag var i somras...?

Om vi tog en fika tillsammans skulle sommar-jag välja fiket med det godaste kaffet och trevligaste utsikten. Helst skulle det vara lite svårt att ta sig dit, bara för att man troligtvis inte kommer åka dit igen på ett tag. Det ska vara speciellt! Idag-jag vill ta fikat på kåren, hemma eller om idag-jag ska sträcka sig till det längsta så kan vi fika på Nodo i byn. Det ska ligga så nära som möjligt så jag inte slösar tid. Kaffet dricker jag för att idag-jag behöver det. Kanske har några papper jag tittar i medan jag pratar med sommar-jag. Idag-jag är lite trött så jag orkar inte hänga med i sommar-jags skämt och pladder riktigt. Sommar-jag satt gärna länge. Det gör inget om sommar-jag missade bussen hem, det gjorde inte ens nått om sommar-jag missade sista bussen hem heller. Sommar-jag kunde ju alltid sova hos en kompis jag inte träffat på länge som bor någorlunda i närheten. Sommar-jag är egentligen riktigt lat och får inte så mycket gjort. Idag-jag ställer mig snart upp när kaffet är drucket och deklarerar att jag måste vidare. Har mycket att göra idag som idag-jag gärna vill bli klar med. Sen kan idag-jag gå hem på kvällen och göra något trevligt och känna sig nöjd över sin produktivitet under dagen.


Bite that!

Att missa flykten

Jag har inte ätit på snart sex timmar, men jag är utvilad så även om jag borde så tänker jag inte ursäkta mig.

Fan jag missa busshelvetet till Ume!!!

Nu får jag sitta kvar i Pite och gräva ner mig i Pitegropen ännu mer. Eller Pitebubblan som jag annars brukar kalla det. Som att allt i Pite har ett större värde än något annat. Dags att börja byta miljö lite oftare...

Kanske tar nästa buss och försöker klara mig ensam

Ett badkar fyllt av minimän

Är lite bakis just nu.

Igår var det årsmöte med föreningen! Varit ett slit att förbereda. Men mötet gick med ett flow (till största del). Inte nöjd med den nya styrelse dessvärre. Ville ha in mer nytt blod. Jag vet att det finns de som skulle passa perfekt som ledarmöter. Men icke. Nya, duktiga människor, stå på er! Kanske pressa dem för lite. Men jag ville väl inte heller vara partisk. Som ordförande för mötet och allt. Inte ordförande för föreningen däremot. Det blir den glödande cykelknutten istället! =)

Efter blev det vin och backstreet boys. Underbart avslut på en helgalen dag. Ska börja lyssna på pojkband igen.



En parentes -
Mitt överhuvud tittar på gossar i kilt som står på stegar för att reglera projektorer.
Mitt överhuvud föreslår att det är bekvämare i baksätet.

Haha!

Jag badar i ett badkar fyllt av små minimän. (Tack teknikansvarig för din vilda fantasi och gestaltning av det du hör)

Slut på parentes

Slut på paus. Dags att gå till möte nr två för dagen...