Obsklassen på snöslott i Finland

Min klass har varit på utflykt. Välkommen till Universitetet! Kul var det iaf. Vi åt "svampsoppa" i en sal av is, låg på isängar med fällar som bädd, åkte tube och mycket mer! Du vet, sånt man gör på Upplevelseproduktion :) Tanken var att studera gestaltningen av "vinter". Vet inte om det var just det som gestaltades, det var snarare redan existerande konst som gestaltades med hjälp av vintern som verktyg.

Vi ska även själva gestalta vintern i vår examination. I och med den ytterst speciella föreläsaren vi har (äkta konstnär) så har jag varit tvungen att tänka om i min arbetsprocess. Så från tanken på att gestalta vintern i konsterhuset Acusticum som finns här så började jag försöka plocka ut de färger och former som finns i vintern genom målningar och kol. Detta slutade upp i att jag och Lisa nu ska skapa texil, tapeter, koppar och dyligt med mönster som gestaltar vintern. Så det kan gå!

PS. Vi kallar oss obsklassen numera eftersom vi varje gång ska på studioebesök åkeri en minibuss till ganska bissarra ställen. Sedan är vi ju ett litet och ganska bissarrt gäng människor också. Den hetrogena gruppen ska ju vara den bästa gruppen har jag hört :) DS.



Jag har börjar känna mig lite syk det senaste. Har varit en hel del plugg och fixande, mixat med rännande ute i kylan. Bl.a. Har jag kontaktat en trevlig tjej som kallar sig "upplevelseproducent". Den enda jag faktiskt hittar som valt att bära den titeln. Hon kombinerar detta med marknadskommunikation, dvs. precis det jag vill göra. Ska se om jag kan frambringa någon typ av sammarbete undermin C-uppsats. Skall återkomma till henne när jag har min problemformulering bestämd! :) Hennes företag heter iaf: Hunter Upplevelseproduktion



Min sjukhet som innebär huvudvärk som kan döda en elefant och smärtor i hals och bröst (bröst, bröst, bröst...:)), gjorde att jag och Anton bestämde oss för att ta det lite lugnt igår. Vi gick på middag och satt sedan och drack en massa gott vin till OS och lite Xbox :) Galet goda viner!