Min bättre sida

Jag funkar bara i profil.

Det enda tillfället jag trivs med att vara med på kort är när jag fotas i profil. Resten blir bara anskrämligt. Eller bara väldigt olikt mig (så som jag känner det i alla fall).

Plåtade för hemsidan idag. Atristerna var uppiffade och coola, fotografen uppmuntrande (så att alla kände sig snygga!). Det gick väldans snabbt för mig. Kunde ha bett om mer tid, men skiter man i det och kortet blir fult så kan man alltid skylla på att man inte brydde sig för tillfället om kortet blev bra eller ej. Så är alla glada och nöjda. Förutom jag som inser att jag ser ut som en fågelskrämma inför allas beskådning på hemsidan. Huva!

Jag fick ju inte bli fotad i profil...
... fast jag frågade i och för sig inte heller


"Vilken sida är den snyggaste på mig, den högra eller den vänstra?"


Ibland önskar jag mig den kompetens jag ännu inte besitter. Då skulle jag kunna göra så mycket mer! Eller snarare kunna ta ansvar för så mycket mer! Men jag måste börja någonstans...

Profilering

Att utveckla ett varumärke är som att förverkliga sig själv. Man vill se till att man kan känna sig som en del av något betydelsefullt. Och hur betydelsefullt är inte ett känt och genomtänkt varumärke?

Att starta eget är ungefär som att göra ett varumärke av sig själv. Det är min idé och mitt företag som är varumärket. Allt är skapat ur mig. Alltså gör jag mig själv till ett varumärke. Där talar vi om att självförverkliga sig och göra sig själv betydelsefull. Då får man hoppas på att företaget går bra och utvecklas också.

Det handlar om mognad och att hitta sig själv. Det handlar inte om att du ska göra om dig, det handlar om att hitta det som är du. Sen är det fritt fram att utvecka ditt företag/varumärke... din person.


image56

Identitet

08-braten med morsan som indrivare


Det är skönt med en identitet


lillbruden med kontrollbehov
bonden mitt i city
tjejen med den äckligaste dialekten
hon som aldrig klipper håret och har ridstövlar till vardagsskor
mingelnörden med den otaktiska humorn


Ska jag fortsätta?? Neeeeeeeee... Folk får tro vad de vill. Jag vet ju inte ens själv!

Det är roligt med många identiteter!


image53



På toppen av berget

Finns det något tacksammare barjobb än klubbkväll med artonårsgräns? Är man många i personalen och allt går smidigt så är man gudinnan i en artonårings himmel.

Jag fick min första fanclub igår (observera första ;P)

Barlag 1 rules! (ursäkta attityden, blev nog miljöpåverkad av gårdagen)

Ski Breaket

Snö, snö, snö... underbart!

Min stackars otränade kropp fick utsättas för den värsta pärsen på ett halvår. Skidpremiären 2008 var tuff, speciellt som jag inte åkt på två år.

Schema:

DAG 1
Balla gänget (inkluderat snabba gänget) sätter sig i den balla minibussen och beger sig mot de balla bergen... äntligen!!
En helkväll med poker och go'ölen.

DAG 2
07.30 - väckning
08.45 - redo och väntar in att liftarna ska öppna
12.30 - paus för lunch
13.30 - tillbaka till pisten!
16.00 - after skiiii!!
18.00 - party!!
00.00 - tappra boardare och skiare återvänder till rövarkulan
01.00 - sängdags

DAG 2
07.30 - väckning (i alla fall för halva gänget)
09.15 - upp i liften
12.00 - lunchpaus
13.30 - tillbaka i backen
15.00 - till rövarkulan
17.00 - hemresa till Pite

Jag är stolt!

En helg fylld av underbart väder, åkning, stakning, stretching, snabba gruppen, hemsk musik, pardans, öl och djupa diskussioner.




Back to reality...