Tråkig?

Sitter med företagsekonomin framför mig...

Snart är sommaren här. Då menar jag när denna termin är slut. Otroligt skönt!

Jag och min vapendragare vill åka ut i Europa i sommar! Öster ut alltså. Upptäcka guldkornen.

Jag vill uppleva resandet igen. Älskar det. Att ta dagen som den kommer. Ständligt nya intryck och människor. Saknar resandet...

Tänker tillbaka på min underbara tid på resande fot med Bävern. Så mycket nytt vi upptäckte varje dag. Så kul vi hade för små ting. Det varma klimatet som gjorde det gott för kroppen. Mina knakande leder klarar inte av den torra kalla luften i piteå riktigt.

Jag saknar Fuerte. Härliga människor. Det är skönt att sakna, för då vet jag att det finns så mycket mer att upptäcka. Vardagsrytmen gör mig långsam och trög, både i kropp och själ. 

Jag gillar Piteå också.

Rysning

PS!

Om du inte redan sett den, se då filmen The Curious Case of Benjamin Button. Har aldrig sett en film som lyckats klämma in så många fina budskap. Den var underbar att se, både för själ och sinnena.

Gillar du Forest Gump, se då denna!


Sommar, sommar, sommar, ...

Har vaknat för en liten stund sedan. Jisses, inte bra att vända på dygnet! Anton sussar fortfarande sin skönhetssömn. Jag ska göra ett experiment idag. Jag ska inte väcka Anton. Vi får se om han någonsin vaknar. Jag tror jag ersatt hans naturliga väckarklocka!

Nu är det inte så att vi sover länge för att vi är bakis (tack och lov med tanke på att plugg idag), det är bara så att vi twistat dygnet lite på de senaste två "lediga" dagarna (dvs. inga inbokade möten eller föreläsningar). Det är någon slags lyx att göra det. Ungefär som att vi just nu har minisemester. Men egentligen är allt sig likt. Vi pluggar lika mycket, vi gör det bara en annan tid.

Sen var det ju den där torsdagen som satte tiden ur sin vanliga gång. Men det var det värt! Vi hade supermysigt! Ser fram emot nästa års klubmästeri. Det ska nog inte förväntas något gullegull nästa år från Kårhuset. Det är tydligen dags för studenterna att det är blodigt allvar. Och det är på tiden!


Har börjat om på min sökan efter praktik. Har insett att det finns massa ställen... som vill ha gratis arbetskraft! Tyvärr försvann den tjänst jag önskade mest när specen blev att den skulle kräva två år. Tänk om vi hade två års praktik... mmmm....


Här är lite bilder från Sthlm.



















Avslutar med Antons morfar och hund :)



Att låna

Ska till Stockholm ikväll.

Synd att man missar Miras jam och Jockes första stand-up... men det ska faktiskt bli riktigt skönt att få komma till Sthlm i några dagar. Ska tydligen bli störtbra väder där!

Eftersom jag åker med Norwegian så kan jag bara ha handbagage med mig, vill jag ha mer så kostar det. Så insåg jag nu att jag inte har någon väska som kan passa som stort handbagage. Hur kan jag ha undgått det tidigare?!?! Har ju bara åkt mellan Piteå och Sthlm i snart två år... Antar att jag gillar att ha mycket pakning med mig. Hur kort resan än blir.

Tack Andreas för att jag får låna ditt handbagage. Tack Lania för att jag får låna din blixt. Tack för att jag fått låna din skidjacka och underställ också förresten (herregu, äger jag nått själv?!)

Som student så gör man bäst i att låna!


Har problem med tjejen som flyttat in i min gamla lägenhet. Hon betalar inte hyran eller räkningarna. Snart ringer jag bovärden. Annars är jag snart minus student... inte en pank student, utan minus student. DET är illa.




Alltså... ge mig




Miilsh...

Är sjuk som jag vet inte vad! Det är mindre roligt. Hela helgen har jag varit det. Men det har inte stoppat mig.

Valborg är ju alltid Valborg, och årskull 2008 hade arrangerat festen på Kårhuset. Den blev otroligt snygg och bra! Väntar på att någon kan leverera lite bra bilder därifrån så jag kan lägga upp dem. Själv var jag dålig och tog inte med kameran. Jag ville underhållas den kvällen =)

Igår var en dag som jag nog aldrig kommer att få uppleva igen. Alltså gårdagens händelser kommer jag aldrig få uppleva igen. I sex timmar stod nämligen jag tillsammans med två andra brudar och sprutade färgad mjölk på tre pojkar. Vi hade små vita kläder, pojkarna var klädda i svarta. Vi spelade in en musikvideo till norsk elektro....!

Om man säger så här, jag kommer inte dricka mjölk på länge. Vi kastade vattenballonger med mjölk, vi sprutade mjölk ur munnen mot pojkar och kamera. Vi stank helt enkelt sur mjölk. Speciellt med tanke på att vi gjorde detta i gassande sol. Men kul var det! Hoppas att man får se videon sen =)

Jag tog sen det skönaste badet någonsin...