"Guess I ' m proud..."

" H. G. Has celibrated the 10 yeras aniversary of Project Nepal in Svartlå. The association has raiser 470 000 SEK and helped hundreds of poor children in Nepal.
Guess I ' m
proud..."
-citat ökänd person

Ja, det är underbart när man är nöjd med sig själv, även om det innebär att man måste berätta det felstavat på fejsbok (utbildar man på engelska så behöver man väl bara (typ) kunna (??) prata det?). Microbloggning heter det va?


Jag vill gärna berätta någonting men vet inte vad. Det känns mindre intressant. Mitt liv just nu alltså. Inget är säkert eller konstant, och att berätta om något flytande och instabilt ger ju inte texten någon särskilld tyngd, betydelse eller mening.

I alla fall, jag försöker klara mig genom företagsekonomin. Inte så inspirerad, speciellt som vår tussfarbror Dick är sådär halvbra på att hålla tråden. Eller han håller en tråd... en sån tråd som bara han kan förstå efter att ha gått igenom samma sak 20 kurser i streck. Minst!

Snart är det Valborg. Snart ska jag till hem till Stockholm... för att gå på polskt släktkalas! Kan bli intressant...




Jag och Anton har varit och storhandlat... du vet sånt där som sambos gör, förutom att dela på allt...
Dagens varumärkesfråga: Gissa vart vi handlar!



Pojkarna Flame

Måste bara lägga upp en av de sötaste bilderna jag tog igår av pojkarna flame


Klicka på bilden


Tack alla underbara fina människor för de fina inflyttningspresenterna!!!



Sippar vårluft

Sitter i mitt nya fina kök och försöker plugga. Anton är på "projektmöte" och försöker organisera upp en upplevelsefest på rekordtid. Den ska vara på Valborg. Inge cash har dom och ingen tid. Det är sånna projekt som är roligast. Man har inga egentliga krav på sig eftersom man inte har något att göra något av. Om de som kommer på kalaset viste det skulle de tror att vi trollat varje gång. Det är sånt vi gör, vi upplevelseproducenter, vi trollar :) Ur ingenting trollar vi fram upplevelser!

Glassigt värre...

Ja, som sagt sitter jag i mitt nya fräscha kök. Ljust är det och mycket grönt. Solen skiner och dess strålar når mig genom det öppna fönstret. Det fläktar i mitt ansikte. Snön ligger kvar på gräsmattan utanför, men den klara luften skriker vår.

Ikväll är et inflyttningsfest! =D Ytterst spontant sådant. Vet nästan inte vilka som kommer eller vilka som är bjudna, bara att det är trevligt folk.

Nu ska jag dyka ner i mina vetenskapliga rapporter som kräver en analys.

... Det gör det alltid...

Jag har bestämt mig för att inte åka utomlands ännu. Jag sparar det tills att jag kan komma in precis där jag vill plugga. Jag skall passa på att studera nu undre lågkonjunkturen... heee...

Så nu är det dags att leta praktik och sommarjobb! Press, men roligt... det kommer lösa sig om man lägger lite krut på det... DET LÖSER SIG!

Speciellt som jag egentligen kan tänka mig att göra vad som helst eftersom allt tilltalar mig så länge jag bidrar med något.

Påsk hos Anton och Ellen!

Jag och Anton firar påsk genom att måla, klippa och klistra ägg! Anton fick dessutom äran att blåsa ur dem. Endast ett gick sönder. Han är värd en applåd för det faktiskt.

Här är resultatet!



(För er som inte förstått det så klickar man på bilden för att se den i större format...)



Gissa vem av mig och Anton som gjort vilket ägg så har ni chansen att vinna ett valfritt påskägg á la AnEl!




Väntar på telefonsamtalet

Alltså, jag vet inte riktigt... nu kommer jag låta sådär filosofisk, men jag vet verkligen inte...

Varför ringer det inte någon till min telefon som berättar för mig att de erbjuder det jag önskar? (dvs. det som jag inte vet just nu att jag önskar mig)... denna grej inkluderar att jag får åka utomlands, får praktisera och samtidigt utbildas och att jag dessutom kan umgås med min polske prins under tiden.

... Varför ringer aldrig någon...?

Jag har världens finaste soffa med Anton

Nu är jag helt slut efter flytten, men fint blev det! Och snabbt gick det! Vi trivs så himlarns bra! Ska ta lite kort och lägga upp sedan =)

Jag har fått en plats reserverad på the University of North Texas. Detta innebär att min ansökan har gått vidare och behandlats på ISEP i USA. Känns bra. Innebär att ansökan var bra och att jag klarade mig en bra bit utan att ha gjort det obligatoriska engelskatestet. Men vad ska jag göra? Ska jag praktisera eller plugga nu? Måste veta innan påsk, för då ska jag besluta om jag antar platsen eller inte. Jisses! Jag har inte ens börjar leta praktikplats, bara funderat. Men nu vet jag inte riktigt vad jag vill göra...