Upplevelseproducenterna... at your service!

Folk har slitit som djuuuur!

Och fan va bra det blev! 50/60-talsfesten blev underbar mates! Alla som var där verkade ju hyberns nöjda. Då är i alla fall jag nöjd. Det var ju för andra vi gjorde det. Så mycket slit för 1 poäng är det nog inte många som gjort.

(H)järngänget var kopiöst duktiga. Verkade problemen oöverkomliga så hittade vi nya lösningar. Det fanns alltid ett sätt. Pengar är ju inget som växer på träd och utan pengar, inget event. Den sociala kompetensen var det inget att gnälla på heller. Vi låter bli att kalla det för "smör", men funka gjorde det. Man får ju vad man betalar för. Och det är bra att veta hur en slipsten ska dras... och det ska hanteras väl.

Det finns såklart alltid folk som inte står på ens sida. Fråga mig inte varför, för genomgoda är vi! Men tydligen finns det människor i denna världen som har för lite att göra och helt enkelt lägger sig i andras liv och försöker göra deras till lika vedervärdigt som dess egna. Men det biter inte på oss. Vad det än gäller...

www.omy.se

... Det är sablarns viktigt med ett bra team...

Vi får inte glömma att det var vårt första projekt. Man lär sig av misstagen. Och trots misstagen blev det till det bästa man kunnat få det till. Det, det, det...

Nedrans snygga är vi också!

En sak är säker, vill vi bli tagna på allvar så måste vi ha något att visa upp att bli tagna på allvar för. Inget jävla daltande! Kan man inte ens genomföra ett styrelsemöte (på ett produktivt sätt) eller skriva kontrakt på ett korrekt sätt och inte ens tar det på allvar så blir man inte heller tagen på allvar. Det är ju ingen lekstuga, även om det är en kreativ bransch. För att kunna koncentrera sig på att vara produktivt kreativ, så måste man också ha ordning på saker och ting, som t.ex. det administrativa. Annars blir det väldigt rörigt och, just det, oseriöst! Låt oss kalla det för flummigt!

Sedan en sak jag trodde var självklar. Ska inte folk inom en och samma bransch, som fortfarande ligger i sin linda, samarbeta och stötta varandra?? Utan det sker ingen utveckling! Ju fler människor och ju fler erfarenheter desto bättre. Vi kan inte börja tänka på konkurrens redan nu. Det är ju patetiskt. Man blir ju inte bättre om man inte ställer krav på sig och inte får hjälp av andra. Fr man itne det så finns snart inte heller en förfrågan efter din kompetens. Om det nu finns en. Ütan utveckling står du still -> inga jobb!

Mark Levengood är toppen

"Om du har ett paraply uppstucket i rumpan, så öppna det inte!"

Old Times, old Friends

Blev erbjuden att ta med mig en hundvalp under resan. Vad härligt det hade varit! Men det hade ju varit förskräckligt sen när jag inte skulle få ta med den på flyget. Men vilken vän det hade varit.

Så nu har jag en anledning att sticka iväg ut igen! Måste ju hämta min hund!!

image12

Och tänka sig, jag fick inte rabies!!

Tror jag...

Brainstorming

"Konsten att lufta hjärnan"...

....Estetisk kanske jag är, men den konsten har jag inte lär mig ännu. Kanske har med mognad att göra. En väldigt bra egenskap hade varit om man hade en "on-" och "off-knapp". Så slapp man bry sig för en stund. Slippa tänka. Vila en stund. Så blir man så mycket effektivare sen när man väl tänker!

Kanske ska börja meditera?


Jag har tagit KÖRKORT!!!!

Efter en paus på två månader från körningen så var det dags att köra upp. Flyg till sthlm, vara nervös i några , köra lite några dagar, KÖRA UPP, KLARA DET, flyg till Pite.

Parta någon? Jag gjorde det ju!



Just ja, kan någon berätta för mig vart Jag är. För jag tror Jag är lite vilse. Behöver en insperationskick. Behöver tanka. Behöver drivmedel. Knark? "Öl---*haaaasch*"... Ne, jag behöver bara få ner fötterna på jorden och hitta Jag så löser allt sig. Men hur gör man då? Kan inte ni uppfinningsrika jevlar uppfinna en "Jag-GPS"?? Banga "Blind-GPSen", den är redan gjort! (Ta inte åt er ni som kan, för jag tycker faktikst väldigt mycket om dig din trash can full of poop).

Vill ni hjälpa mig upp ur gropen ni som har energin? För jag är för trött för att klättra mer. Min ryggsäck är för tung... packningen kan jag inte lämna bakom mig.



Skulle KUNNA passa på att ta upp världsproblemen, men eftersom jag ändå inte förstår hur det ligger till så skiter jag i det. 99,9 % av jordens befolkning tycker ju ändå att jag har helt fel.


Sedan VILL jag passa på att hylla alla de människor som vill och som agerar. Ni får en puss. En blöt en. En lika svettig som en av Blå Ängelns pizzor. En av dem är väldigt fin faktiskt.


Sedan ÖNSKAR jag allt gott till den nyss fyllda 20åriga grekiska haggan. Jag lovar, greker passar bra i norrland också. Speciellt fina(haggiga) greker.


Pite var soligt när jag anlände... hilmen var blå... blå som Eleonora...



Slut på kryptiskt meddelande.