Dags att införa traditioner

Traditionerna lämnar oss!

Jag tycker inte att traditioner behöver innebära tristess och bakåtsträvan. Jag saknar nostalgibomber som sammansvetsar kärleksfulla människor på ett nästa ritualist vis.  Att göra något ordentligt och roligt tillsammans är väl något att se fram emot varje år. Gemenskap!

Därför startar jag här med "Midsommarafton - fast på riktigt". Det ska vara något goa vänner gör tillsammans. Något att längta till. Något att vilja återvända till, vart ifrån man än kommer i världen för tillfället.

Gillar du gemenskap, mat, lek, nubbe och kärlek så är du härmed inbjuden!

Semester

Jag har tagit semester... den varar i två och en halv månad...

Bakgrund
Det senaste året har varit ett enda stort virrvarv av nya intryck, utmaningar och möten. Det har också varit ett år av att finna sin plats mellan det förgångna och det nya. Det har helt enkelt handlat om att skapa en ny livsbubbla att trivas i.

Resultat
Det senaste året har jag fyllt med projekt, plugg och nya bekanskaper, vissa som fortsätter, vissa som är avslutade. Jag har format ett nytt jag. Inte helt olikt det förra, men med helt nya förutsättningar och erfarenheter. Spännande, men även ytterst utömmande av energi. Har även bidragit med en hel del förvirring.

Slutsats
Det är dags för mig att smälta det nya och hinna ikapp mig själv. För att detta ska uppnås krävs:

steg 1: att jag varvar ner
steg 2: att jag tar mig tid till det förgågna för att återigen ge det en plats i det nya
steg 3: att jag tar tid till att fundera över det nya, smaka på det, lägga det ifrån mig, känna om jag saknar det
steg 4: njuta

Därför har jag tagit semester i två och en halv månad

Får se hur länge det håller...

Notis - och Paintball!

Jag skriver en liten snutt för att lufta hjärnan från företagsekonomi för några sekunder.


Imorgon är det tenta. Första på hela året. Den kom med världens sämsta timing. Kommer troligtvis kugga. Fän!

Spelade paintboll idag. Andreas fyllde ju år! (22 och allt). Det var otroligt jäkla kul. Svettigt som satan och alla var på hugget. Krigaren i mig fick lufta lite. Även om jag bad om ursäkt när jag träffade någon på ett (vad jag tyckte var) ett mindre passande ställe. Mer krig till folket!

Åker till Stockholm om två dagar. Har inte förberett någonting. Har inte packat, inte städat, inte diskat, inte ändrat adressen över sommaren, osv... Jag har inte heller hunnit köpa viktiga presenter! Kommer bli halshuggen.

Vädret är hur som helst sjukt bra. Hade det inte varit för stressen så hade jag nog haft mindre humörsvängningar och varit överlycklig mest hela tiden. Den lyxen får jag njuta av om några veckor (betyder: INGET SOMMARJOBB)

Ska nog ta mig en tripp till pite i sommar. Det är inte helt fel här på sommaren... serru!

Nu ska jag återgå till plugget... ses på andra sidan tentan