Det är snö och blåst i Piteå

Är onöjd.

Ska försöka ta mig till Göteborg på mässa den 3 till 5 december. Föreläsningar på konferenståget dit. Vore grymt bra att hänga med.

Har fyllt ung. Känns som att tiden rinner iväg men samtidigt är jag för ung för allt. Ingen erfarenhet men vill så mycket på en gång. Eller ja, allt är ju ett stort "beror på".

Ska köpa mig en kamera, en bra kamera, så att jag tvingar på mig en hobby. Det behöver jag.

Vill resa någonstans. Spränga ekorrhjulet.

Kan det vara så att jag har den bästa person jag möjligen kan ha vid min sida? Jag är glad iaf. Där är jag nöjd. Lycklig tom =)

För övrigt ganska onöjd just nu. Det kommer gå över snart när jag inser att det jag gör är kul. Men just nu är jag onöjd. Utråkad men för trött för att göra något. Sämsta möjliga kombination!

Imorgon är det Rebecka Törnqvist och ett glas rötjut. Mumma...



Satans vilket väder det är! Har blåst i hela två dagar och snön slutar aldrig falla. Äntligen kom snön! Som jag väntat. Den behövs i mörkret. Något som inte behövs är blåsten. Nästan så att ytterkläderna blåser bort. Eller det känns iaf så med tanke på att det blåser genom alla lager ända in på bara huden. Men det lugnar sig nog snart. Det är ju ändå inte särskilt långa sträckor jag behöver gå.

Tennisveckan i Pite


Just ja, bara för att smita från "plugget" (juridik är intressant att lyssna på, men läsningen är fanimaj det mest deprimerande man kan göra på en fredagkväll), så är det bratfest ikväll, sådär passande efter sushimiddagen.

Självklart kan jag inte gå!
För en gång skull när alla runt omkring mig kommer se ut och prata som hemma!
Den enda som inte slulle passa in är väl jag...

Jag har hädat. Jag har glömt hur man shoppar.
Det må vara helvetet


En plötsligt tio oktavers mörkare stämma dånar i min telefon:
- Hej (barlagsansvarigs namn)... Du, jag tänkte. Jag kommer jobba i baren ikväll och undra hur vi ska göra om någon beställer ett helrör champagne?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...!!!!!

Det kommer gå åt mycket Cava ikväll. Utan min hjälp dessvärre

- Jaha, kommer du inte? Syyyynd...

Hahahahahaha... bidde ingen lap dance för mig ikväll heller

Sushi är en konst

När andra inte kan offra ett skratt för en dålig person med dålig humor...

1- Att hacka i sushi med ätpinnarna är väl ändå att skära sushin?
2- ...
3- ...
1- Nej, men skit dit då!

Btw, kombinera tysk OktoberfestÖl med sushi... Passar perfekt!






På tal om boardercrossing inom matlagning;


Blanda ner...
  • kinesisk soya
  • sweet n' sour chilli
  • turkisk yogurt
  • pesto
  • fetaost
  • vitlök
  • salt
  • peppar
... i pastan så blir det jättegott. Och jätteenkelt! Jag har fått mycket skit för det här receptet...



Vad är meningen EGENTLIGEN?

Har föreläsning hela morgondagen. Skit också. Det innebär att jag då inte kommer kunna skriva rapport. Nästa termin ska jag inte göra något ideellt arbete som tar min tid från skola och betalt arbete. Jag blir så trött...

Vad är meningen egentligen?
  • Att hinna städa min lägenhet oftare än en gång varannan veckan?
  • Att hinna umgås med vänner trots att det inte innebär att vi gör något arbete samtidigt?
  • Att känna sig utvilad?
  • Att hinna laga mat?

Eller är det kanske:
  • Att hinna få så mycket erfarenhet man kan medan det serveras?
  • Att skaffa sig så många kontakter som möjligt så det sedan bara är att välja och vraka bland jobbmöjligheter?

Men är det detta jag vill jobba med? Vad vill jag jobba med? Vad håller jag på med egentligen? Var är jag? Vem är jag? Vad är meningen egentligen?

Googla det...



Office Space

Sitter på kontoret åter igen. I Piteå såklart.

Kom till Pite så sent som 01.00 igår. Det blev en lång dag utan shopping (vilket planerna från början var), så jag får fortsätta traska omkring i min blöta trasiga skor och klädtrasor. Jag fryser ju inte så mycket iaf. Har ju inte kommit någon snö än som tur är.

Har börjat ta tag i mitt liv idag, typ. Massa ouppklarade saker som borde vara klara. Jag blir ju inte snabbare tack vara det mulna vädret heller. Tror faktiskt att vi människor egentligen är gjorde för att gå i ide. Varför skulle vi annars bli trötta så fort det blir lite mörkare.

Hämta ut en PC från service. Jag frågade vilken sort det var och fick "dålig" som svar. Hahahahaha. Ja, huvudsaken är att den har officepaketet. Resten skiter jag i. Skaskriva tre rapporter på två dagar. Och klämma in lite möten. Hej och hå i dumbleskogen. Jag har ju något att göra. Det jag inte har är väl kanske inspirationen. Men med tanke på att jag inta ens har inspiration till att shoppa så måste det vara något allvarligt inspirationsfel jag besitter.

Ett gigantiskt + i kanten på denna dag är ju ändå att jag fick iväg min första faktura. Sååå många vuxenpoäng, trots de många telefonsamtal jag hade med far min för att vara helt säker på att fakturan blev rätt.

Nu ska jag förbereda mig med en stor, fet kaffe inför kommande möte

Är Enskild Näringsidkare nu... änteligen!

Är i sthlm nu. Väntar på att det ska bli tillgång på varmvatten så jag kan åka till banken och öppna konto och bankgiro (härlig logik där). Swedbank finns ju inte i Pite, så jag får åka till sthlm för att hitta ett bankkontor. Ska köra bil för första gången på månader, så håll er från vägarna ni som är i trakten!

Halloween var kul, som alltid. Inget speciellt, inget mer än härliga människor i sällskap, med alkohol inblandat. Sen var ju allt lite porrigare också. Men helkropps utstyrsel vill jag gärna förbjuda. Vet folk att ingen ser vilka de är blir de outhärdliga.

Dagen efter Halloween var en större succé. Jag lämnade Piteå! Det var en av de stora grejerna, men sen lyckades att hänga på upplevelse1orna till Magnus Betnér. Säg vad man vill om honom (gubbarna verkar inte gilla han) men jag uppskattade det. Jag blir avslappnad av att lyssna på någon som är överdimensionellt rak om allt. Inget underliggande, bara naket och rakt på sak... väldigt mycket naket var det...

Direkt in på veckan var det kursavslut hejfläng. Veckan innan också. Rockkonserten blev en SLAM. Jag är stolt över pojkarna som i kaos knåpade ihop skapelsen. Långt ifrån i en process som jag trivs i, men gick gjorde det! (galningar)

Tillbaka till kursavslut denna veckan. Datafan gick sönder utav bara helvete!! (ursäkta mitt språk, men ibland måste det bara ut). Allt borta. Nästan iaf. Måste börja om från början. Kunde presentera rapporten muntligt eftersom jag hade allt i huvudet, men fick en liten dispens på inlämningen av analysen. Att det aldrig kan få flyta på!

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ikväll blir det traditionell Hubertusmiddag! (googla det)