Monica var stolt över sina kaptener

Är lite trött...

Nu är personalfesten färdig! Kom 65 glada "unga vuxna" som vissa aldrig ätit sushi och andra var experter. Men trevligt verkade de ha och nöjda lika så. Får hoppas det iaf! En hel del smak fick de av sina kaptener också =)

Känner att luften börjar gå ur en nu...

Men hej vad glad jag är över att bli bjuden till sälen från söndag till söndag! Det kommer bli massa mys, god mat och vin, en hel del skidåkning och såklart lite luftrensning. Tack du ädla, vita, polska riddare som gör detta för mig!

Sen är det Juuuul!

Pite kan också skapa sig ett eget Liseberg! Eller...?

Fruktansvärt hektisk vecka, men så länge jag inte ligger efter så är det bara roligt (alltså borde jag ha väldigt oroligt just nu, men det låtsas jag inte om).

Har varit i Göteborg tillsammans med evenemangarrangörer och de nyckelpersoner inom turismnäringen som finns i Norrbotten. Vi skulle åka till Sveriges största och bästa evenemangsstad för att lära oss av dem hur en region kan få ut så mycket som möjligt av evenemang och hur man skall göra för att nå dit. Det var dags att reda ut om begreppet "man kan inte lära gamla hundar sitta" stämde.

Det var intressanta dagar med mycket input och upplysningar som gav mig perspektiv. Nu var det självklart så att alla, från Pixel Family till Göteborg & co, bara hade en massa positivt att berätta om deras verksamhet och inte mycket om de motgångar de haft för att möjliggöra sin verksamhet.

Hur som helst fick vårt norrlandsgäng lite att tänka på. Eller riktigt mycket att tänka på, frågan är bara om de gör det. Lyssnar man inte på varandra utan pratar endast så kommer det inte hända någonting. När alla ska berätta hur det egentligen ska vara så kommer ingenting att förändras. Igen samverkan, och utan samverkan ingen förändrig. Kan vi inte ens bestämma vad vi själva står för just nu, hur ska vi då kunna bygga vidare?

Själv fick jag iaf lära mig en hel del intressan. Ska bara smälta allting nu. Sen blir det till att maila Göteborg & companies VD Claes Bjerkne om den där praktikplatsen till hösten jag blev "erbjuden".



Kultivitamin gick otroligt bra. Jag är så lycklig! Hoppas bara att alla involverade håller. Yakumbé var otroliga... tack och lov att de kom tillslut! Värt allt!

Hoppas det är fler än jag som har träningsverk =)

Salsa och samba, världens befrielse